Jaakko ilmoittautui in

HUOM! Kypärätreenit, eli varustuksena pelkkä kypärö tänään!

Jaakko

Korjaus vielä U11 vastustajiin. Ensimmäisessä pelissä vastassa HKI Wolverines.

Suvi

Tässä reissuinfoa:
- Bussi lähtee klo 6.00 Järvenpään jäähallilta, lohjalaiset tulevat kyytiin Hyvinkään ABC:lta, jonne saapuminen noin klo 6.30.
- Pysähdytään menomatkalla vähän pidemmällä kahvi/vessatauolla, paikka vielä avoin.
- Saapuminen Seinäjoelle ennen klo 11.
- Heti kun olemme saapuneet Seinäjoelle, etsitään pukukopit ja aletaan pelivarusteiden jakoon ja punnituksiin. Pelaamme Bulldogsin peliasuissa eli mukaan valkoiset sukat.
Peliaikataulu:
U13
1. peli: klo 12.00 vs. Turku Troijans - kenttä 3
2. peli: klo 15.30 vs. Espoo Wolverines - kenttä 2
U11 (pelaa Troijansin joukkueessa)
1. peli: klo 13.30 vs. Crocodiles - kenttä 2
2. peli: klo 15.30 vs. Vaasa Royals - kenttä 1

Ruokailu: Tapahtuu keskuskentän tuntumassa ja järjestetään klo 12.30-14.30 välisenä aikana. Katsotaan paikan päällä miten ruokailemme.

Muuta huomioitavaa:
- Pakkaattehan mukaan hyvät ja terveelliset eväät. Jos herkkuja mukana, niin niitä syödään vasta paluumatkan ruokailun jälkeen
- Katsokaa perjantai-iltana hyvissä ajoin pelaajan kanssa, että KAIKKI varusteet on mukana, myös oma juomapullo. Muista myös suihkukamat ja vaihtovaatteet. Kaikki pelaajat käyvät pesulla turnauksen päätyttyä.
- Jos pelaaja matkustaa ilman omaa huoltajaa, niin mukaan myös KELA-kortti
- Perjantaina ajoissa nukkumaan ja pidetään aamulla bussissa jonkin aikaa hiljaisuus, se milloin hiljaisuus päättyy ilmoitetaan matkan alkaessa
- Lähtö Seinäjoelta heti kun suihkuttelut on saatu valmiiksi ja tämän hetken suunnitelmana on käydä pikaisesti syömässä Seinäjoella ennen kuin lähdetään ajamaan kotia kohti.
- Paluuajasta ilmoitetaan joukkueiden Whatsapp-ryhmässä, tämä tiedoksi siis lähinnä heille, joilla ei ole huoltajat mukana. Arvioitu saapumisaika on Hyvinkäälle klo 21.30 ja Järvenpäähän klo 22.00.

Joukkueen toimihenkilöt saa kätevästi kiinni koko päivän ajan laittamalla viestiä Whatsapp-ryhmään.

Lauantaille on luvattu aika kivaa säätä, noin +20 astetta. Katsokaa kuitenkin, että pelaaja juo vettä riittävästi jo perjantaina, niin nesteytys on kunnossa.

Jos tulee kysyttävää reissuun liittyen, niin minulle voi laittaa viestiä puh. 0408018225.

Tv. Suvi

Niilo ilmoittautui in

Niilo tarvitsee kyydin, onko jollain tilaa?

Patrik

Onko aikatauluista tietoa? 9 alkaa vai paikalla? Onko miten muita pelejä? :)

Suvi

Moikka!
Tässä muistilistaa ja muuta liittyen turnaukseen:
- Pelaajat pakkaavat varusteet hyvissä ajoin edellisenä iltana: Kypärä (tarkistakaa myös, että ruuvit ym tiukalla), hartsikat, alasuoja, hammassuojat, padit, nappikset, valkoiset pitkävartiset pelisukat, oma juomapullo jne. Mukaan myös pyyhe ja vaihtovaatteet!
- Uusien sääntöjen mukaan polvisuojat tulee olla sellaiset irrotettavat, jotka saa pelihousussa olevaan ”taskuun” polven kohdalla.
Hyvä pakata mukaan myös terveellisiä eväitä. Turnauksen kahviossa on tarjolla sämpylöitä jne. Herkkuja syödään vasta turnauksen jälkeen.
- Pelaajan KELA-kortti mukaan, varsinkin jos ei omaa vanhempaa/huoltajaa paikalla
- Perjantai-iltana ajoissa nukkumaan, sillä luvassa on aikainen herätys ja pitkä päivä. Olisi myös hyvä juoda vettä illan aikana, niin turnauksessa nestetasapaino hyvässä kunnossa
- Lauantaiaamuna kunnon aamupala
- Turnaukseen saapuminen viimeistään klo 8.30 (U13) ja klo 10 (U11), olettehan ajoissa paikalla. Aloitamme peliasujen (paita ja housut) jakamisen niille keneltä sellainen puuttuu ja poikien punnituksen pukuhuoneessa tai paikan päällä erikseen mainitussa paikassa.
- Tämän tapahtuman kuvauksessa on päivän aikataulu, varmistattehan, että pelaajat ovat aikataulusta myös tietoisia jo etukäteen
- Jos pelaaja poistuu turnauksesta päivän aikana, pyrittehän ilmoittamaan siitä myös minulle. Olen paikalla koko päivän ja minut tavoittaa numerosta 040-8018225.
- Joukkueiden huoltajina toimivat Sari Raunio, Tarja Altio ja minä. Olemme kaikki Bulldogs U13 vanhempien Whatsappissa
- Huomioittehan, että merkityllä kenttäalueella (aidattu alue) saa olla ainoastaan lisenssin omaavat henkilöt.

Pidetään hauskaa turnauksessa!