Nimenhuuto marker
Osallistumme U13 joukkueella 2. divarin sarjaan ja U11 pelaajat pelaavat yhdistelmäjoukkueena Turku Troijansin kanssa.   –   Lisätietoja aikataulut ym. lisätään tähän ennen turnausta.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

14
Lauri K Toni M Juha R Niilo A - U11 Alex O Antti M - U11 Lenni A Miska L Hilma K Lasse K Oliver S Sampo K Jaakko L Suvi M
6
Niilo S Lauri L Mico K - U11 Patrik J - U11 Miro M - U13 Julia K
30

Kommentoi...

Jaakko

Aikataulu:
U11: Paikalla viimeistään klo 10:15. Ensimmäinen peli klo 11:00, vastassa Vaasa Royals.
Toinen peli klo 13:30, vastassa jälleen Royals. Vapaa lähtemään noin klo 15:00.
U13: Paikalla viimeistään klo 11:00. Ensimmäinen peli klo 12:00, vastassa Turku Trojans.
Toinen peli klo 15:30, vastassa Espoo Wolverines. Vapaa lähtemään noin klo 17:00
Pelihousuja jaossa Hyvinkäällä tiistaina.

Jaakko

Korjaus vielä U11 vastustajiin. Ensimmäisessä pelissä vastassa HKI Wolverines.

Suvi

Tässä reissuinfoa:
- Bussi lähtee klo 6.00 Järvenpään jäähallilta, lohjalaiset tulevat kyytiin Hyvinkään ABC:lta, jonne saapuminen noin klo 6.30.
- Pysähdytään menomatkalla vähän pidemmällä kahvi/vessatauolla, paikka vielä avoin.
- Saapuminen Seinäjoelle ennen klo 11.
- Heti kun olemme saapuneet Seinäjoelle, etsitään pukukopit ja aletaan pelivarusteiden jakoon ja punnituksiin. Pelaamme Bulldogsin peliasuissa eli mukaan valkoiset sukat.
Peliaikataulu:
1. peli: klo 12.00 vs. Turku Troijans - kenttä 3
2. peli: klo 15.30 vs. Espoo Wolverines - kenttä 2
U11 (pelaa Troijansin joukkueessa)
1. peli: klo 13.30 vs. Crocodiles - kenttä 2
2. peli: klo 15.30 vs. Vaasa Royals - kenttä 1

Ruokailu: Tapahtuu keskuskentän tuntumassa ja järjestetään klo 12.30-14.30 välisenä aikana. Katsotaan paikan päällä miten ruokailemme.

Muuta huomioitavaa:
- Pakkaattehan mukaan hyvät ja terveelliset eväät. Jos herkkuja mukana, niin niitä syödään vasta paluumatkan ruokailun jälkeen
- Katsokaa perjantai-iltana hyvissä ajoin pelaajan kanssa, että KAIKKI varusteet on mukana, myös oma juomapullo. Muista myös suihkukamat ja vaihtovaatteet. Kaikki pelaajat käyvät pesulla turnauksen päätyttyä.
- Jos pelaaja matkustaa ilman omaa huoltajaa, niin mukaan myös KELA-kortti
- Perjantaina ajoissa nukkumaan ja pidetään aamulla bussissa jonkin aikaa hiljaisuus, se milloin hiljaisuus päättyy ilmoitetaan matkan alkaessa
- Lähtö Seinäjoelta heti kun suihkuttelut on saatu valmiiksi ja tämän hetken suunnitelmana on käydä pikaisesti syömässä Seinäjoella ennen kuin lähdetään ajamaan kotia kohti.
- Paluuajasta ilmoitetaan joukkueiden Whatsapp-ryhmässä, tämä tiedoksi siis lähinnä heille, joilla ei ole huoltajat mukana. Arvioitu saapumisaika on Hyvinkäälle klo 21.30 ja Järvenpäähän klo 22.00.

Joukkueen toimihenkilöt saa kätevästi kiinni koko päivän ajan laittamalla viestiä Whatsapp-ryhmään.

Lauantaille on luvattu aika kivaa säätä, noin +20 astetta. Katsokaa kuitenkin, että pelaaja juo vettä riittävästi jo perjantaina, niin nesteytys on kunnossa.

Jos tulee kysyttävää reissuun liittyen, niin minulle voi laittaa viestiä puh. 0408018225.

Tv. Suvi

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja