Sipoo Bulldogs on amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella. Lohja Lions taas toimii Lohjan alueella. Seurat tekevät yhteistyötä kaikissa ikäluokissa.
Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-17 vuotiaat pojat ja tytöt.
Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi.
Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Laji Amerikkalainen jalkapallo ja jenkkifutis
Kotipaikka Keski-Uusimaa, Lohja
Sarja U11, U13, U15
Jäseniä 51
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Jaakko ilmoittautui in

HUOM! Kypärätreenit, eli varustuksena pelkkä kypärö tänään!

Jaakko

Korjaus vielä U11 vastustajiin. Ensimmäisessä pelissä vastassa HKI Wolverines.

Suvi

Tässä reissuinfoa:
- Bussi lähtee klo 6.00 Järvenpään jäähallilta, lohjalaiset tulevat kyytiin Hyvinkään ABC:lta, jonne saapuminen noin klo 6.30.
- Pysähdytään menomatkalla vähän pidemmällä kahvi/vessatauolla, paikka vielä avoin.
- Saapuminen Seinäjoelle ennen klo 11.
- Heti kun olemme saapuneet Seinäjoelle, etsitään pukukopit ja aletaan pelivarusteiden jakoon ja punnituksiin. Pelaamme Bulldogsin peliasuissa eli mukaan valkoiset sukat.
Peliaikataulu:
U13
1. peli: klo 12.00 vs. Turku Troijans - kenttä 3
2. peli: klo 15.30 vs. Espoo Wolverines - kenttä 2
U11 (pelaa Troijansin joukkueessa)
1. peli: klo 13.30 vs. Crocodiles - kenttä 2
2. peli: klo 15.30 vs. Vaasa Royals - kenttä 1

Ruokailu: Tapahtuu keskuskentän tuntumassa ja järjestetään klo 12.30-14.30 välisenä aikana. Katsotaan paikan päällä miten ruokailemme.

Muuta huomioitavaa:
- Pakkaattehan mukaan hyvät ja terveelliset eväät. Jos herkkuja mukana, niin niitä syödään vasta paluumatkan ruokailun jälkeen
- Katsokaa perjantai-iltana hyvissä ajoin pelaajan kanssa, että KAIKKI varusteet on mukana, myös oma juomapullo. Muista myös suihkukamat ja vaihtovaatteet. Kaikki pelaajat käyvät pesulla turnauksen päätyttyä.
- Jos pelaaja matkustaa ilman omaa huoltajaa, niin mukaan myös KELA-kortti
- Perjantaina ajoissa nukkumaan ja pidetään aamulla bussissa jonkin aikaa hiljaisuus, se milloin hiljaisuus päättyy ilmoitetaan matkan alkaessa
- Lähtö Seinäjoelta heti kun suihkuttelut on saatu valmiiksi ja tämän hetken suunnitelmana on käydä pikaisesti syömässä Seinäjoella ennen kuin lähdetään ajamaan kotia kohti.
- Paluuajasta ilmoitetaan joukkueiden Whatsapp-ryhmässä, tämä tiedoksi siis lähinnä heille, joilla ei ole huoltajat mukana. Arvioitu saapumisaika on Hyvinkäälle klo 21.30 ja Järvenpäähän klo 22.00.

Joukkueen toimihenkilöt saa kätevästi kiinni koko päivän ajan laittamalla viestiä Whatsapp-ryhmään.

Lauantaille on luvattu aika kivaa säätä, noin +20 astetta. Katsokaa kuitenkin, että pelaaja juo vettä riittävästi jo perjantaina, niin nesteytys on kunnossa.

Jos tulee kysyttävää reissuun liittyen, niin minulle voi laittaa viestiä puh. 0408018225.

Tv. Suvi

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: vastuuvalmentaja Jaakko Latva-Pukkila, jaakkolatvapukkila@gmail.com, 040 735 3983 / WhatsApp

Tigers on Sipoon Bulldogsin ja Hyvinkään Falconsin yhteisjoukkue, joka pelaa kaudella 2017 alle 13-vuotiaiden SM-sarjassa. Joukkueeseen voi tulla kokeilemaan milloin tahansa ilmoittamalla asiasta vastuuvalmentajalle. Lainaamme pelivarusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueeseen voi tulla erikokoiset ja erilaisilla urheilullisilla taustoilla varustetut alle 13-vuotiaat nuoret.

Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa. Katso tarkemmat treeniajat ja -paikat kalenterista.