Sipoo Bulldogs on amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella. Lohja Lions taas toimii Lohjan alueella. Seurat tekevät yhteistyötä kaikissa ikäluokissa.
Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-17 vuotiaat pojat ja tytöt.
Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi.
Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Laji Amerikkalainen jalkapallo ja jenkkifutis
Kotipaikka Keski-Uusimaa, Lohja
Sarja U11, U13, U15
Jäseniä 61
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Suvi

Huomenna lähdetään ensimmäiseen U13 turnaukseen Kouvolaan. Tässä muistilistaa:

Peliaikataulu näkyy tämän tapahtuman kuvauksesta. Pelit pelataan sisähallissa.

Pelaajan pakolliset sääntöjen määräämät varusteet: kypärä, hartiasuojat, harkka/pelihousut (josta löytyy reisi/lonkka/häntäluu/polvisuojat), hammassuojat (värilliset tai kuviolliset; EI SAA OLLA kokonaan valkoiset tai läpinäkyvät), alapääsuoja, nappikset ja polvipituiset sukat. Varaattehan pelaajalle myös juomapullon mukaan.

Pelaamme Bulldogsin pelipaidoissa. Ne, joilla oma pelipaita, ottavat mukaan, muut saavat paidat paikan päällä. Paidat jaetaan ennen pukuhuoneeseen menoa. Housut voivat olla joko mustat tai valkoiset tai tarvittaessa voi lainata myös Bulldogs pelihousuja. Polvipituisten sukkien värillä ei ole väliä. HUOM! Pelihousuissa tulee olla irrotettavat housun sisään menevät polvisuojat.

Kun pelaajat ovat pelivarusteissa, jokainen pelaaja punnitaan joukkueenjohtajan ja huoltajan toimesta, ilman kypärää. Olisi hyvä jos vanhemmat tietävät suunnilleen pelaajan pituuden, sillä pituus ja paino merkitään ennen peliä pelaajaluetteloon, joka annetaan turnauksen järjestäjälle. Samaan listaan merkitään pelaajan pelinumero.

Tässä turnauksessa meidän joukkueessa on mukana yli-ikäisiä pelaajia. Laurille ja Juhalle merkitään kypärään Y-tunnus ja Alexille YY-tunnus. Tämä voidaan hoitaa paikan päällä ennen peliä.

Turnauksessa on turnausruokailu ja se on varattu pelaajille, ruokailuaika klo 18 asti. Ruokana lihakeittoa, leipää ja levitettä ym. Katsotaan tämä tarkemmin paikan päällä.

Huomioittehan, että kentän laidalla saa olla vain lisenssin lunastaneet henkilöt (valmentaja, huoltajat ja joukkueenjohtaja). Muut mukana olevat vanhemmat kannustavat katsomossa. Jos pelaajalle sattuisi käymään kentällä loukkaantuminen, vanhemmat voivat tulla paikalle vain huoltajan, valmentajan, joukkueenjohtajan tai tuomarin kutsusta. Lähdetään siitä, ettei mitään loukkaantumisia satu kenellekään.

Ja ennen kaikkea, mukaan reilusti hyvää fiilistä!

Jos tulee mitä vain kysyttävää, niin minut tavoittaa numerosta 0408018225.

Terveisin,
Suvi Mälkki
U-13 joukkueenjohtaja

Vappu ilmoittautui in

myöhässä, tuun suoraan perehdytyksestä

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: vastuuvalmentaja Jaakko Latva-Pukkila, jaakkolatvapukkila@gmail.com, 040 735 3983 / WhatsApp

Tigers on Sipoon Bulldogsin ja Hyvinkään Falconsin yhteisjoukkue, joka pelaa kaudella 2017 alle 13-vuotiaiden SM-sarjassa. Joukkueeseen voi tulla kokeilemaan milloin tahansa ilmoittamalla asiasta vastuuvalmentajalle. Lainaamme pelivarusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueeseen voi tulla erikokoiset ja erilaisilla urheilullisilla taustoilla varustetut alle 13-vuotiaat nuoret.

Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa. Katso tarkemmat treeniajat ja -paikat kalenterista.