Sipoo Bulldogs on amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella. Lohja Lions taas toimii Lohjan alueella. Seurat tekevät yhteistyötä kaikissa ikäluokissa.
Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-17 vuotiaat pojat ja tytöt.
Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi.
Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Laji Amerikkalainen jalkapallo ja jenkkifutis
Kotipaikka Keski-Uusimaa, Lohja
Sarja U11, U13, U15
Jäseniä 62
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Alex

karjalanpiirakoita...

Lauri

Muutama keksipaketti

Jaakko ilmoittautui in

HUOM! Kypärätreenit, eli varustuksena pelkkä kypärö tänään!

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: vastuuvalmentaja Jaakko Latva-Pukkila, jaakkolatvapukkila@gmail.com, 040 735 3983 / WhatsApp

Tigers on Sipoon Bulldogsin ja Hyvinkään Falconsin yhteisjoukkue, joka pelaa kaudella 2017 alle 13-vuotiaiden SM-sarjassa. Joukkueeseen voi tulla kokeilemaan milloin tahansa ilmoittamalla asiasta vastuuvalmentajalle. Lainaamme pelivarusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueeseen voi tulla erikokoiset ja erilaisilla urheilullisilla taustoilla varustetut alle 13-vuotiaat nuoret.

Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa. Katso tarkemmat treeniajat ja -paikat kalenterista.